ŠIRENJE DOSTUPNOSTI USLUGE TUMAČA ZNAKOVNOG JEZIKA

Hrvatsko društvo prevoditelja znakovnog jezika za gluhe

ŠIRENJE DOSTUPNOSTI USLUGE TUMAČA ZNAKOVNOG JEZIKA

Poštovani korisnici, članovi i suradnici – obavještavamo Vas da se projekt Širenje dostupnosti usluge tumača znakovnog jezika, financiran u sklopu poziva “Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom – faza II“, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. provodi se već 20 mjeseci.

Kroz trajanje provedbe projekta imali ste prilike upoznati naše korisnike i zaposlenike, rad udruge te smo Vas upoznali s važnošću prevoditelja za gluhe osobe. Projektom je obuhvaćeno 20 gluhih i nagluhih osoba s područja Zagreba i Zagrebačke županije starijih od 18 godina, čime je došlo do veće socijalne uključenosti ove marginalizirane skupine u društvu.

Nadamo se da će vam ovih 20 mjeseci ostati u lijepom sjećanju te da ćete s nama dočekati i kraj projekta koji završava 21. svibnja 2021. godine. Još jednom pozivamo sve korisnike da se pridržavaju epidemioloških smjernica u svrhu sprečavanja širenja zaraze uzrokovane koronavirusom, a kako bi osigurali sigurnost sebe, prevoditelja i svih ostalih osoba s kojima su u kontaktu.

Također, molimo vas da se obavezno najavite prije posjeta službenim prostorijama udruge, kako bi bili u mogućnosti poštovati sve potrebne smjernice te time smanjiti mogućnost širenja koronavirusa.

Pozivamo vas da nam se javite sa svim pitanjima koja imate te da (ukoliko je moguće) što više koristite elektronske oblike komunikacije (e-mail, WhatsApp, Viber, Facebook i sl.).

Za više o samome projektu posjetite nas na: https://www.prevoditeljihzj.eu/projekti/ ili na https://web.facebook.com/Hrvatsko-dru%C5%A1tvo-prevoditelja-znakovnog-jezika-za-gluhe-430978827719896

Za više o EU fondovima posjetite:

www.esf.hr

www.strukturnifondovi.hr